Dereotlu Avokado Çorbası Tarifi

Dereotlu avokado çorbası nasıl yapılır, dereotlu avokado çorbası malzemeleri, dereotlu avokado çorbası hazırlanması hakkında bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz.

08 Ağustos 2018 Çarşamba 18:48
Dereotlu Avokado Çorbası Tarifi

Dereotlu Avakado Çorbası Malzemeleri

1 avokado  2'ye kesilip, kabukları soyulup sonra iri parçalar  halinde doğranmış çekirdeği saklanmış

2 su bardağı yağsız yoğurt

1 su bardağı taze soğan

1 çorba kaşığı dere otu

1 tatlı kaşığı hardal

1 tatlı kaşığı  tuz

dereotu dalları

Dereotlu Avakado Çorbası Hazırlanışı

Avokado parçaları,yoğurt tavuk suyu,taze soğanlar,dereotu,hardal ve tuzu blendır kabına koyup pürüzsüz krema kıvamı alıncaya kadar karıştırın. Karışımı hava geçirmeyen bir kaba koyup, renginin bozulmaması için avokado çekirdeğini ekleyin ve kabın kapağını kapatarak,buzdolabında en az 1 saat soğutun. kabı buzdolabından alıp,avokado çekirdeğini çıkararak atın.

Çorbayı 6 çorba kasesine bölüştürüp,dereotu  dallarıyla süsleyerek,bekletmede servis yapın.

6 kişilik hazırlama süresi 15 dakika

pişirme 1 saat 15 dakika

banner119
Son Güncelleme: 08.08.2018 18:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108