Nigar Muharrem Kimdir ?

Nigar Muharrem Kimdir ?

Mustafa Ceceli, Kurtuluş Kuş, Burak Bulut, Alaaddin Ergün ile Salıncak şarkısında düet yapan Nigar Muharrem Kimdir ? Nerelidir, Kaç Yaşındadır, Sevgilisi Kimdir ve diğer sorularının cevabı yazımızda.

Özellikle Mustafa Ceceli ile yaptığı düet şarkısı Salıncak sonrasında internette sıkça araştırılan ve biyografisi en fazla sorgulanan ünlüler arasına giren Nigar Muharrem hakkında internette henüz çok fazla bilgi bulunmamaktadır.

Not: Son yıllarda yaptığı müzikler ve düetlerle adından söz ettiren Mustafa Ceceli bu enerjisini kaybetmez ve böyle güzel projelere imza atmaya devam eder.

1995 yılında Azerbaycan'da dünyaya gelen Nigar Muharrem söylediği şarkıları sosyal medyada paylaşarak kısa zamanda geniş bir dinleyici ve hayran kitlesine ulaşmıştır.

Eğitimini Azerbaycan'da tamamlayan ve Psikoloji Bölümü mezunu olan Nigar Muharrem'in müzik hayatına küçük yaşlarda başladığı bilinmektedir. Oğlak burcu olan Nigar Muharrem'in en popüler şarkıları arasında Emrah Karaduman ile düet yaptığı Ona Göre, Çınare Melikzade ile yaptığı Seviyor Sandım, Sagopa Kajmer'in Ama Galiba ve Mustafa Ceceli ile birlikte söylediği Salıncak bulunmaktadır.

Azerbaycan'da oldukça fazla hayran kitlesi olan Nigar Muharrem özellikle Mustafa Ceceli ile düet yaptığı Salıncak şarkısı sonrasında oldukça fazla dinyeyiciye ulaşarak ülkemizdeki hayran kitlesini de her geçen gün arttırmaktadır.

Geçtiğimiz günlerde ilk defa dinlediğim ve sonrasında dilime dolanan Salıncak şarkısına eşlik eden Mustafa Ceceli, Kurtuluş Kuş, Burak Bulut, Alaaddin Ergün şarkıya ayrı bir tat katmışlar. Her biri ayrı ayrı başarılara imza atmaya devam ediyorlar ve hepsini canı gönülden kutluyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108