Son yılların belkide en popüler meslekleri arasında yer alan sosyal medya reklamcılığı her geçen gün pazar payını genişletmeye devam ediyor. Bunun başlıca sebepleri arasında teknolojiye ve sosyal medyaya olan düşkünlüğümüz yer almakta. Face'in varmı ? arkadaşlık isteği yollasana, instagram kullanıyomusun ? twitter'dan beni takip ediyormusun ? gibi daha bir çok sosyal medya soruları ve muhabbetleri aldı başını gidiyor.

Bu takıntı yada alışkanlık doğal olarak insanlara ulaşma ve iletişim kurma yöntemlerinin başında sosyal medya reklamcılığını beraberinde getiriyor. Küçük çalışmalarla büyük kitlelere ulaşılabilen sosyal medya reklamcılığında önemli olan detay ise yapacağınız çalışmaların göze batıcı ve merak uyandırıcı olmasıdır. Bir çok reklam ajansı bu çalışmaları ciddi anlamda profesyonelce gerçekleştirirken oldukça fazla sayıda olan sahtekar kişilerse saçma sapan ve asılsız başlık, fotoğraf ve içerikle insanların vakitlerini çalıyorlar. Facebook, twitter, instagram ve diğerleri yetkilileri doğal olarak kullanıcı sayısını arttırma rekabetinden başka bir şey görmemekteler.

Ama bu gereksiz paylaşımlar ve içerikler sadece ve sadece insanların vaktini çalmakta. Umarız sosyal ağ yetkilileri ilerleyen zamanlarda platformlarında kullanıcı sayısını arttırma gösterdikleri çabalarını ''temiz ve bilinçli kullanıcı'' konusundada gösterirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108