Bursa'nın doğalgaz dağıtıcısı dağıtıcısı olan Bursagaz, son günlerde doğalgaz abonelerinin Bursagaz Müşteri Hizmetleri Birimine ulaşamadıkları hususunda bir kaç kişiden duyum aldım. Yaptığım araştırmalar sonucunda edinmiş olduğum bilgilere göre Bursagaz firması Müşteri Hizmetleri biriminde bir değişiklik yapmış ve köklü bir değişime gitmiş. Bu sebeple Bursagaz Müşteri Hizmetleri departmanında bir takım sorunların yaşandığı ve çözüm aşamasında olduğunu öğrendim.

Geçtiğimiz günlerde de bir arkadaşım bu ayki Doğalgaz Faturası yazma işleminin bina kapısının kapalı olması sebebiyle yapılamadığını, bu sebeple de kapısına Bursagaz Müşteri Hizmetleri numarasını arayarak Endeks Bildirimi yapılması gerektiği hususunda ile bir not bırakıldığını belirtti.

Bursagaz görevlisi tarafından bırakılan notu alan ve Bursagaz Müşteri Hizmetleri Servisi ile iletişim kurmak için 2-3 gün boyunca adeta seferber olduğunu söyeleyen arkadaşım, telefonla ulaşamadıktan sonra e-mail aracılığı ile faturasının bir örneğini ve endeksini bildirdiğini belirtti. Buna rağmen yazılmamış olan faturası ile herhangi bir gelişme yaşanmadığını dile getiren arkadaşımın söylediklerinde en dikkat çekici husus ise Bursgaz web sitesindeki iletişim sayfası bölümünde bulunan ''444 11 33 no’lu Bursagaz Müşteri İletişim Merkezi’ne 7 gün 24 saat ulaşabilir, her türlü görüş, öneri ve sorularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.'' ibaresinin yer aldığıydı.

1992 yılında BOTAŞ tarafından doğalgaz dağıtımı yapmak amacıyla kurulan, 2004 yılında özelleştirilen ve çoğunluk hisseleri 2019 yılında SOCAR Turkey Enerji A.Ş. tarafından satın alınan Bursagaz, Türkiye’nin üçüncü büyük doğalgaz dağıtım şirketi olduğu ve 1 milyonun üzerinde abonesi bulunduğu resmi web sitesinde belirtilmiş.

İlklerin öncüsü olduğunu belirten ve Great Place to Work Türkiye’nin En İyi İşvereni Ödülleri kapsamında Türkiye’nin en iyi işvereni seçilen Bursagaz gibi bir firmanın Müşteri Hizmetleri Birimi konusunda neden bu kadar sorun yaşandığını merak ettim açıkçası.

Arkadaşımın vermiş olduğu bilgilerden yola çıkarak yaptığım araştırmalar sonucunda internette yayın yapan bir sitede okuduğum kadarıyla Bursagaz Müşteri Hizmetleri Numarası arandığında telefonlara cevap verilmediği ve Endeks Bildirimi yapılamadığı, Muhatap No, Sözleşme No bilgileri verilmesine rağmen sistemde görüntülenememesi ve Bursagaz Online İşlemler sayfasında da problemlerle karşılaşılmakta ve işlem yaparken sorunlar yaşanmaktaymış.

Bursagaz Müşteri Hizmetleri Telefonları Neden Açılmıyor ?

Gelelim asıl konuya, edindiğim bilgilerde Bursagaz'ın Müşteri Hizmetleri departmanının da köklü bir değişime gittiğini öğrendim. Söylenenlere göre Bursagaz, Müşteri Hizmetleri departmanında görevli çalışma arkadaşları ile yollarını ayırmış ve bu birim için merkezi farklı bir ilde olan Taşeron bir firma ile anlaşmış. Söylenenler doğru ise, umarız yeni firma bir an önce Bursagaz Müşteri Hizmetleri Birimi konusundaki çalışmalarına başlar, başladı ise de hızlandırır ve kimse madur olmaz.

Şayet söylenenlerin doğruluk payı yok ise, dileriz Bursagaz Müşteri Hizmetleri birimini konusundaki yetkililerini daha duyarlı, takipçi kişilere teslim eder ve kolay ulaşılabilir bir Müşteri Hizmetleri Servisi oluşturur.

Soğuk kış günlerinde en fazla ihtiyacımız olan Doğalgaz'ın Bursa'daki dağıtıcısı, ilklerin öncüsü ve Türkiye’nin üçüncü büyük doğalgaz dağıtım şirketi olan Bursagaz, umarız bu konudaki çalışmalarını daha da hızlandırarak bir an önce çözüme kavuşturur.

Malum kış ayındayız ve hepimiz kombilerimizi Dolar Kuru sebebiyle gelen zamlara rağmen başka giderlerimizden kısarak yüksek derecelerde yakıyoruz. Faturası yazılmayan aboneler doğalaz olarak fatura ödemelerini de gerçekleştiremiyor. Bir sonraki ay yazılmazı hem zamlı olması hem de iki fatura ödemenin abonelere yük olması pek de hoş olmaz. Bursagaz'ın bu konuda duyarsız kalmayacağını diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108