Özbey Ziraat Tarım Makinaları ve Ziraat Aletleri BurTarım'da Yerini Aldı

Bursa'nın önde gelen Tarım Makinaları ve Ziraat Aletleri şirketleri arasında yer alan Özbey Ziraat Aletleri & Tarım Makinaları, BurTarım 2021'de misafirlerini ağırlamaya hazır.

30 Eylül 2021 Perşembe 19:32
Özbey Ziraat Tarım Makinaları ve Ziraat Aletleri BurTarım'da Yerini Aldı

Bursa'nın en tecrübeli Tarım Makinaları & Ziraat Aletleri üreticilerinden olan Özbey Ziraat Tarım Makinaları & Ziraat Aletleri firması, 5-9 Ekim 2021 tarihleri arasında Tüyap Bursa Fuar Merkezinde gerçekleşecek olan Bursa 18. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıtacak.

Bursa başta olmak üzre üretmiş olduğu Tarım Makinaları & Ziraat Aletlerini Türkiye'nin her yerine ulaştıran Özbey Ziraat, ürünlerinin kullanılabilirliği, sağlamlığı hususunda güvenebileceğiniz firmaların başında gelmektedir.

Türkiye'nin en verimli tarım arazilerinin bulunduğu Marmara Bölgesi ve çevresinde faaliyetlerini sürdüren Özbey Ziraat, ürünlerinin geliştirme ve üretim aşamasında müşterilerinin istek, öneri ve şikayetlerini göz önünde bulundurarak daima en iyi Tarım Makinaları & Ziraat Aletlerini üretmektedir.

Firmanın üretmiş olduğu ürünler arasında en fazla talep gören Diskaro, Rotavatör, Çizel gibi ürünler geliştirme aşamasında kullanıcıların belirttikleri özellikler göz önünde bulundurularak üretilmektedir.

Özbey Tarım Makinaları & Ziraat Aletleri firmasını Türkiye'nin en çok ilgi gören Bursa 18. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'ndaki standında yeni ürünlerini inceleyebilirsiniz.

BURSA HABER PORTALI

banner119
Son Güncelleme: 30.09.2021 22:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108