11. Ankara Atatürk Kupası Kafes Kuşları Yarışmasının 1.'cisi Bursa'dan

11. Ankara Atatürk Kupası Yarışmalarından Bursa Muhabbet Ve Egzotik Kafes Kuşları Kültür Derneği 114 Madalya 6 Kupa 1 Plaket İle Türkiye 1.si olarak döndü.

06 Ekim 2021 Çarşamba 22:23
11. Ankara Atatürk Kupası Kafes Kuşları Yarışmasının 1.'cisi Bursa'dan

Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu tarafından Altınpark'ta düzenlenen 11. Ankara Atatürk Kupası Kafes Kuşları Yarışması'nın bu yılki 1'incisi Bursa Muhabbet Ve Egzotik Kafes Kuşları Kültür Derneği oldu.

Yarışmada 114 Madalya 6 Kupa 1 Plaket İle Türkiye 1'ncisi olan Bursa Muhabbet Ve Egzotik Kafes Kuşları Kültür Derneği başkanı Emrah Musayın ve dernek üyelerini tebrik ederiz.

BURSA HABER PORTALI

banner119
Son Güncelleme: 06.10.2021 22:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108