Özbey Ziraat Aletleri BurTarım 2021 Fuarı'nda

Bursa'nın en gözde Ziraat Aletleri üreticileri arasında yer alan Özbey Ziraat Aletleri firması, BurTarım 2021 Bursa 18. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'nda yerini aldı.

05 Ekim 2021 Salı 20:19
Özbey Ziraat Aletleri BurTarım 2021 Fuarı'nda

Türkiye'nin en kapsamlı ve en çok ziyaret edilen Tarım Fuarları arasında yer alan Bursa 18. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'nda yer alan Özbey Ziraat Aletleri & Tarım Makinaları firması fuar kapsamında ürünlerini sergilemeye başladı.

Tamamen yerli üretim olan Rotavatör, Diskaro, Çizer gibi ekipmanları en kaliteli malzemelerle üreten Özbey Ziraat Aletleri & Tarım Makinaları firması, fuarda son model ve günümüz şartlarına uygun ekipmanlarının tanıtımını gerçekleştiriyor.

Bursa'da 1980 yılında kurulan firmanın kurucusu Osman ÖZBEY ve 2'inci kuşak temsilcisi Oğuzhan ÖZBEY standlarında siz değerli müşterilerini ağırlamaktadır.

Tarım sektöründe ihtiyacınız olan ekipmanlar konusunda kaliteli ürünler incelemek isterseniz Özbey Ziraat Aletleri & Tarım Makinaları standını ziyaret edebilirsiniz.

BURSA HABER PORTALI

banner119
Son Güncelleme: 05.10.2021 20:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108