Balıkesir Sındırgı'da Çıkan Yangında Bir Ev Küle Döndü

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde yaşanan olayda bir evde çıkan yangın, orman ve itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu söndürülürken, ev kullanılamaz hale geldi.

30 Eylül 2021 Perşembe 22:34
Balıkesir Sındırgı'da Çıkan Yangında Bir Ev Küle Döndü

Sındırgı'nın Şapçı Kırsal Mahallesi'nde Ramazan Akboğa'ya ait evde, elektrikten kaynaklanan yangın çıktı.

Alevlerin büyüdüğünü gören mahalle sakinleri, durumu itfaiyeye bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, çalışmaların ardından yangını söndürdü.

Yangının ardından ev, kullanılamaz hale geldi.

9 kişinin yaşadığı evde can kaybının yaşanmaması teselli edici oldu.

Sındırgı Belediye Başkan Yardımcısı Çağrı Çağatay Çavdar, Kültür ve Sosyal İşler müdürü Salih Durak olay yerinde incelemede bulunarak ailenin talep ve ihtiyaçlarını belirledi. Aile geçici olarak imam evine yerleştirildi.

Mahalle muhtarı ve halkı ile Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü tarafından temin edilen eşyalar yerleştirilerek ailenin mağduriyeti geçici olarak giderildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108