BurHOST - Domain, Hosting, SSL Sertifikası ve Kiralık Sunucu

BurHOST, Bursa'da; Domain, Hosting, SSL, Web Hosting, Reseller Hosting, VPS, VDS, Kiralık Sunucu, Web Tasarım, Google SEO ve Toplu SMS hizmeti sunar.

19 Eylül 2021 Pazar 23:49
BurHOST - Domain, Hosting, SSL Sertifikası ve Kiralık Sunucu

BurHOST İnternet Hizmetleri firmamız, gelişen internet ve teknoloji ile birlikte 2009 yılından itibaren internet ve bilişim sektöründe Bursa'da hizmet vermeye başlamıştır. BurHOST İnternet Hizmetleri olarak tecrübeli çalışma arkadaşlarımız ve gelişen teknoloji ile birlikte istekleriniz doğrultusunda daima en iyi hizmeti sunmak için var gümüzle çalışmaktayız.

İnternet ortamında kişisel/kurumsal ihtiyaçlarınıza yönelik olarak Domain Tescil, SSL Sertifikası, Web Tasarım, Hazır Site, E-Ticaret Sitesi, SEO Hizmeti, Web Hosting, Reseller Hosting, E-mail Hosting, Radyo Hosting, SEO Hosting, Wordpress Hosting, Windows Hosting, ASP.NET Hosting, VPS, VDS, Kiralık Sunucu, Toplu SMS konularında yardımcı olmaktadır.

Günümüzde neredeyse her ihtiyacımız için başvurduğumuz internet üzerinde bulunan verilerin bulunduğu web siteleri ve diğer platformlar bu konuda tecrübeli ve uzman kişi/kişiler tarafından hazırlanarak kullanıcılara sunulmaktadır. Okuduğunuz bir haber ve içersinde gördüğünüz resim, video, dosya, döküman, sosyal ağlar ve benzeri platformların çalışması için oldukça fazla emek ve gerekli altyapı gerekmektedir. Bu emeği sarf eden ve gerekli altyapıyı teknoloji ve yazılımlar yardımıyla oluşturan BurHOST gibi firmalar büyük rakamlarda yatırımlar yapmaktadırlar.

Domain Nedir ? Nasıl Alınır ?

Domain, kullanıcıların ihtiyacı olan web sitesi, mobil uygulama, oyun, video, resim, gibi içeriklere erişebilmek için gerekli olan ihtiyaçların başında gelmektedir. Domain şuan bu makaleyi okumuş olduğunuz www.bursahaberportali.com ismine verilen isimdir. Domainler yardımıyla kullanıcılar erişmek istedikleri sitelere daha kısa sürede ulaşırlar. Domain kullanıcıların aradığı içerikleri daha kolay bulmaları için kısa ve akılda kalıcı şekilde oluşturulmaktadır.

Domain isimleri harf ve rakamlardan oluşabilmektedir. Bunun yanı sıra domainler .com, .com.tr, .gov.tr, .net, .org, .biz, .tv, ve daha bir çok uzantıyla kayıt edilebilmektedir. Domain'ler web sitelerinde bulunan verilerin erişilebilir olması için gerekli olan hosting sunucuları yardımıyla kullanıcılara istedikleri bilgileri ulaştırırlar. Sizde internet dünyasına açılmak istiyorsanız öncelikle bir domain (Alan Adı) kayıt etmelisiniz. Domain Tescil işlemleri için Türkiye'nin en iyi, güvenilir Bursa Domain firmaları arasında yer alan BurHOST, Domain Kayıt işlemlerinizi uygun fiyatlarla kısa sürede gerçekleştirebileceğiniz firmadır.

SSL Sertifikası Nedir ? Nasıl Alınır ?

SSL Sertifikası, açılımı (Secure Sockets Layer) olan ve web sitelerinin adreslerini kontrol eden ve iki nokta arasındaki veri iletişimini şifreli kanal üzerinden sağlayarak verilerin iki nokta arasında güvenli bir şekilde iletilmesini sağlayan bir üründür. SSL Sertifikaları network üzerinde oluşan veri trafiğinin güvenliğini sağlamak amacıyla Netscape tarafından geliştirilmiş olan bir güvenlik protokolüdür. SSL Sertifikaları hiç bir zaman web sitelerinin ya da web sitelerinin oluşturulmasında kullanılan kodların güvenliğini sağlamaz. SSL Sertifikaları web sitelerinin özelliklerine ve sunmuş oldukları hizmetlere göre farklı türlerde oluşturulmaktadır.

SSL Sertifikasının Faydası Nedir ?

SSL Sertifikaları web sitelerindeki veri trafiğinin güvenliğini sağlamakla birlikte web sitelerinin Google, Yaani, Yandex, Bing ve benzeri arama motorlarının güvenli internet kullanımına teşvik etmekle birlikte, sitelerin arama motorlarında yapılan sorgularda üst sıralarda yer almasına yardımcı olmaktadır. SSL Sertifikaları web sitelerinin sağlamış olduğu hizmete göre değişiklik gösterirken, temel olarak sağladığı teknik kazanımlar aynıdır. SSL Sertifikaları sağladığı garanti tutarı, destek hizmeti ve diğer teknik özelliklere göre değişiklik göstermektedir. Web siteniz ya da siteleriniz için SSL Sertifikası ihtiyacınız varsa SSL Sertifikaları konusunda uzman ekibiyle hizmet veren BurHOST size yardımcı olacaktır.

Hosting Nedir ? Nasıl Alınır ?

Hosting, internet üzerinde yer alan tüm web siteleri, mobil uygulamalar, haber siteleri, blog, e-ticaret siteleri, radyo siteleri, video siteleri, sosyal ağlar ve Google, Yaani, Yandex, Bing gibi arama motorlarına ve bu sitelerde yer alan materyallerin, dosyaların ve diğer içeriklerin barındırıldığı bilgisayar sunucularıdır. Hosting hizmetinde en fazla dikkat edilmesi gereken unsur web hosting hizmetinin kesintisiz ve hızlı olmasıdır. Bunun yanı sıra alacağınız hosting hizmetinin barındırıldığı hosting sunucusunda web siteniz, mobil uygulamanız, e-ticaret ve diğer yazılımlarınızın ihtiyaç duyduğu özelliklerin bulunması ya da ihtiyaç duyulduğu taktirde oluşturulabilmesidir. Web siteniz ya da diğer hizmetleriniz için hosting ihtiyaçlarınıza profesyonel çözümler üreten BurHOST, tüm projelerinize uygun olan ve yapılandırılabilir Bursa Hosting paketleri ile size yardımcı olacaktır.

BurHOST, sunmuş olduğu hosting paketlerinde daima son teknoloji hosting sunucularını ve yazılımları kullanmaktadır. Hosting sunucularında barındırmış olduğu web siteleri, uygulama, yazılım, oyun, video, döküman ve materyalleri yaşanabilecek saldırılara karşı güncel Antivirüs programları sayesinde koruma altına almaktadır. Firmamız yaşanabilecek disc hatası ve benzeri sorunlara karşıda hosting sunucularını belirli periyodlarda yedeklemektedir. Dünya genelinde hosting ve sunucu yedekleme hizmeti belirli periyodlarda sağlanmakta, özel yedekleme planları ise ekstra ücretlere tabi tutulmaktadır.

Sunucu Nedir ? Nasıl Alınır ?

Sunucu, web sitelerinin barındırılmış olduğu hosting paketlerinin oluşturulduğu ve kişi/işletme gibi hosting ihtiyaçlarına yönelik olarak yapılandırılabilen bilgisayarlardır. Kiralık Sunucular ihtiyaçlara göre Dedicated, VPS, VDS, Sanal Sunucu, Fiziksel Sunucu, Cloud (Bulut) Sunucu olarak çeşitli seçeneklerle oluşturulmaktadır. Sunucular web sitelerinin ziyaretçi sayısı, barındırılan içerik, e-mail trafiği, resim, video, döküman,  yazılım, oyun, uygulamanın ihtiyaç duyduğu özellikler ve benzeri değerler göz önünde bulundurularak hazırlanmaktadır. Sıradan bir web sitesi, blog, kurumsal firma tanıtım sitesi ve benzeri web siteleri için Sunucu Kiralama hizmetine ihtiyaç duyulmamaktadır.

Günümüzde internet kullanımının artması ile birlikte Sunucu Kiralama hizmetinin ihtiyaç duyulduğu alanlar daha çok Portal, Mobil Uygulama, Oyun Siteleri, Haber Siteleri, E-Ticaret Siteleri, yoğun iş yükü ve e-mail trafiği olan büyük işletmelerdir. Kiralık Sunucu hizmetinde sunucu kiralayacağınız firmaların size atamış olduğu sunucular daima son teknoloji ve güncel yazılımların kullanıldığı sunucular olmalıdır. Düşük performanslı ve güncel yazılımların kullanıldığı sunucular sürekli olarak problem çıkartarak projelerinizin, sipraişlerinizin, e-mail trafiğinizin aksamasına sebep olur. Kiralık Sunucu ihtiyaçlarınıza profesyonel çözümler üreten ve konusunda uzman ekibiyle 7/24 teknik destek sağlayan bir firmayla çalışmak istiyorsanız BurHOST gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz firmadır.

SEO Nedir ? SEO Hizmeti Nasıl Alınır ?

SEO, açılımı Search Engine Optimization yani Arama Motoru Optimizasyonu olarak adlandırılan ve internetteki web sitelerinin Google, Yaani, Yandex, Bing ve benzeri arama motorlarında yapılan arama sorgularında üst sıralarda yer alması için yapılan çalışmalara verilen isimdir. SEO, özellikle son yıllarda en fazla ihtiyaç duyulan hizmetler arasında yer almaktadır. Artan internet kullanımının beraberinde getirmiş olduğu rekabet dolayısıyla kişi/firma/kurum ve kuruluşlar Bursa SEO konusunda destek almaktadırlar. SEO işlemlerinde web siteleri kullanıcılara sundukları bilgi, döküman, ürün ve benzeri materyallerin kolay bulunabilmesi ve en fazla kullanıcıya ulaşabilmek adına arama motorlarının geliştirmiş oldukları algoritmalara uygun olarak kodlanmakta, resim, video ve diğer dökümanlar detaylı olarak hazırlanmaktadır.

SEO Hizmeti, özellikle ürün satışı gibi sektörlerde daha fazla ürün satmak ve daha fazla kazanç elde etmek için uygulanmaktadır. Arama motorlarında gerçekleştirilen arama sorgularında en üst sıralarda yer almak daima daha fazla kullanıcıya ve müşteriye ulaşmak demektir. Bu sebeple web sitelerinde yapılan SEO Çalışmaları belirli periyodlarda düzenli olarak gerçekleştirilmekte ve sürekli olarak takip edilmektedir. Bir defaya mahsus yapılan SEO Çalışmaları koşuda bitiş çizgisine ulaşamayan bir atlet olarak örneklendirilebilir.

SEO Hizmeti alınmadan önce web sitelerinin kodlama, arayüz ve diğer ayrıntıları detaylı olarak incelenmeli ve yapılacak SEO Çalışması hususunda bir yol haritası belirlenmelidir. Gelişi güzel olarak yapılan SEO çalışmaları web sitelerinin arama motorlarında üst sıralarda yer almasını sağlamazken, olumsuz sonuçlarda doğurabilmektedir. SEO Hizmeti konusunda deneyimli ekibi ve arama motorlarının algoritmaları konusunda uzman ekibiyle hizmet veren BurHOST, en iyi Bireysel ve Kurumsal SEO Hizmeti alabileceğiniz firmadır.

banner119
Son Güncelleme: 27.04.2022 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108