Özbey Ziraat Aletleri 19. Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarında Yerini Aldı

Ziraat Aletleri sektöründe tecrübesi ve kaliteli ürünleri ile öne çıkan Özbey Ziraat Aletleri & Tarım Makinaları bu yıl 19.'uncusu düzenlenen BurTarım 2022'de yerini aldı.

02 Ekim 2022 Pazar 17:14
Özbey Ziraat Aletleri 19. Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarında Yerini Aldı

Tarım ülkesi olan Türkiye'de ziraat aletleri ve tarım makinaları üretiminde adından söz ettiren Özbey Ziraat Aletleri & Tarım Makinaları, 4-8 Ekim 2022 tarihleri arasında bu yıl 19.'uncusu düzenlenecek olan BurTarım 2022 19. Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarında misafirlerini ağırlamak için yerini aldı.

Bursa'daki üretim merkezinde; Diskaro, Rotovatör, Çizel gibi ürünleri tarım faaliyetleri ile uğraşan çiftçilerin ihtiyacı olan alet ve makinalarını sektörde yeterli tecrübeyi edinmiş deneyimli personeli ile imal etmektedir.

Sağlam ve kaliteli ürünlerini çiftçilerin hizmetine hazırlayan ve firma yapısında gerçekleştirmiş olduğu kurumsal yapıyı tamamlayan Özbey Ziraat, Türkiye'nin en büyük ve kalabalık ziyaretçiye sahip BurTarım Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarında bulunan standında sergilemek için gün sayıyor.

Türkiye'nin önde gelen firmalarının yer aldığı Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarında geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarda yeni nesil ürünleri ile adından söz ettiren ve Türkiye'nin bir çok bölgesine ulaştıran Özbey Ziraat Aletleri firma tanınabilirliğini her geçen gün arttırmaktadır.

Özbey Ziraat Aletleri olarak size değerli misafirlerimiz Tüyap Bursa Fuar Merkezi Hall No: 3 Stand: 313/B konumundaki yerimizde ağırlamak isteriz.

BURSA HABER PORTALI

banner119
Son Güncelleme: 02.10.2022 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108