Bursa'da Uyuşturucu Satıcısı Kıskıvrak Yakalandı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, polis ve jandarma ekipleri, uzun süredir takip edilen uyuşturucu satıcısını kıskıvrak yakaladı.

06 Ekim 2021 Çarşamba 22:45
Bursa'da Uyuşturucu Satıcısı Kıskıvrak Yakalandı

İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince uzun süre takip edilen ve hakkında çok sayıda uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan dosyası bulunan H. İbrahim Ç. (28) isimli şahsa Jandarma ekipleri ile birlikte operasyon düzenlendi.

Polis ve Jandarma ekiplerince gözaltına alınan H. İbrahim Ç, satışa hazır uyuşturucu madde ile yakalanarak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Mustafakemalpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108