Bingöl’de İl Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Bingöl’de Vali Kadir Ekinci Başkanlığı’nda İl Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

30 Mart 2022 Çarşamba 15:39
Bingöl’de İl Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Bingöl’de Vali Kadir Ekinci Başkanlığı’nda İl Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Bingöl’de Vali Kadir Ekinci Başkanlığı’nda İl Değerlendirme Toplantısı yapıldı. İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Ekinci’nin yanı sıra Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Vali Yardımcıları Fatih Kaya, Abdullah Özübek ve Muhammed Deniz Kılınç ile kurum müdürleri katıldı. Toplantıda kurum amirleri kurumlarınca takip edilen projeler ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler paylaşıldı.

Toplantının ikinci bölümünde değerlendirme yapan Vali Kadir Ekinci, “Bizler zaman mefhumu gözetmeden halkın refahını ve huzurunu temin ile mükellefiz ve her daim bu prensiple çalışmamız gerekmektedir. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışıyla vatandaşlarımızın dile getirdiği sorun ve talepleri hususunda çözüm odaklı olarak gerekli hassasiyeti göstermeliyiz. İnsanımızın derdine deva olabilmek, kapımızı çalanın müşkülüne çözüm bulmak en büyük mutluluğumuz olacaktır" dedi.

Bingöl’de yapılan hizmetlerin hızlı ve etkin bir şekilde yürütülmesi ile hizmetlerde yaşanan aksaklıkların ve eksikliklerin giderilmesi konularının istişare edildiği toplantı, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108