Öğrenciler, Karlıova Kaymakamını ziyaret etti

Bingöl’ün Karlıova ilçesine bağlı Aşağı Yağmurlu İlkokul öğrencileri, İlçe Kaymakamı Sedat Özdemir’i makamında ziyaret etti.

28 Mart 2022 Pazartesi 13:33
Öğrenciler, Karlıova Kaymakamını ziyaret etti

Bingöl’ün Karlıova ilçesine bağlı Aşağı Yağmurlu İlkokul öğrencileri, İlçe Kaymakamı Sedat Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Karlıova ilçesine bağlı Aşağı Yağmurlu İlkokulu öğrencileri, İlçe Kaymakamı Sedat Özdemir’i makamında ziyaret etti. Kendisini ziyaret eden minik öğrencilerle yakından ilgilenen ve sohbet eden Kaymakam Özdemir, kaymakamlık mesleği hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getiren Kaymakam Özdemir, “Bu anlamlı ziyaretinizden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Ali Yıldız, Aşağı Yağmurlu İlkokul Öğretmeni Emine Yılmaz’a ve minik ziyaretçilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette bulunan minik öğrenciler, Kaymakam Özdemir’e kendi yaptıkları hediyeyi taktim ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108