Bingöl Belediyesi’nden bahar hazırlığı

Bingöl Belediyesi ekipleri, bahar aylarına girilmesiyle birlikte hazırlıklara başladı.

28 Mart 2022 Pazartesi 13:28
Bingöl Belediyesi’nden bahar hazırlığı

Bingöl Belediyesi ekipleri, bahar aylarına girilmesiyle birlikte hazırlıklara başladı.

Bingöl’de çetin geçen kışın ardından bahar ayları hazırlıkları başladı. Bingöl Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, yeşil alan, park ile mesire alanlarında çalışma başlattı. Kış aylarında zarar gören ağaçların budaması yapılırken, parklardaki oyun alanları da tamir edilme başlandı.

Bingöl Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Baharın gelişi ile birlikte Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, park, yeşil alan ve mesire alanlarını sizler için hazırlıyor. Budama, oyun grupları, oturma grupları, sulama sistemleri, aydınlatma sistemlerinin bakım ve onarımları yapılıyor” denildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108