Jandarmadan down sendromlu Ensar’a sürpriz

Bingöl’de jandarma ekipleri, down sendromlu Esnar Keleşoğlu’na sürpriz yaparak pasta kesti.

22 Mart 2022 Salı 11:27
Jandarmadan down sendromlu Ensar’a sürpriz

Bingöl’de jandarma ekipleri, down sendromlu Esnar Keleşoğlu’na sürpriz yaparak pasta kesti.

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle Genç ilçesi kırsalında ikamet eden down sendromlu Ensar Keleşoğlu’ nu ziyaret etti. Jandarma ekipleriyle keyifli zaman geçiren Ensar’a pasta sürprizi yapıldı. Pastanın üzerindeki mumları üfleyen Ensar, Jandarma ekipleri ile hatıra fotoğrafı çekildi. Ardından Ensar’ a jandarma çocuk dergisi ve çeşitli hediyeler verildi.

Keleşoğlu ailesi, oğullarına 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında sevinç yaşatan jandarma ekiplerine teşekkür etti.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108