Genç’te yaşlılar ziyaret edildi

Bingöl’ün Genç ilçesinde 18-24 Mart ’Yaşlılara Saygı Haftası’ kapsamında kentte ikamet eden yaşlı vatandaşlar ziyaret edildi.

23 Mart 2022 Çarşamba 16:19
Genç’te yaşlılar ziyaret edildi

Bingöl’ün Genç ilçesinde 18-24 Mart ’Yaşlılara Saygı Haftası’ kapsamında kentte ikamet eden yaşlı vatandaşlar ziyaret edildi.

Genç İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Genç Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen çalışmalar kapsamında, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan ’Yaşlılara Saygı Haftası’ münasebetiyle ilçe genelinde yaşayan yaşlı vatandaşlar unutulmayarak ziyaret edildi. Kurumların personelleri gerçekleştirdikleri ziyarette, yaşlılara çeşitli hediyeler de takdim etti.

Ziyaretler kapsamında konuşan İlçe Sağlık Müdürü Burak Bozgan, “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası olması nedeniyle biz de ilçemizde yaşayan büyüklerimize nezaket ziyaretlerinde bulunduk. Onların dualarını alabilmek ve gönüllerine girebilmek adına kendileriyle sohbet ettik” dedi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108