Bursa Yenişehirde Uyuşturucu Operayonu

Bursa Yenişehir ilçesinde Narkotik ekiplerinin gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda Bonzai, Metamfetamin, Fifi isimli uyuşturucu madde ele geçirildi

24 Eylül 2021 Cuma 15:04
Bursa Yenişehirde Uyuşturucu Operayonu

Bursa'da Yenişehir ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin sürdürdüğü uyuşturucuyla mücadele operasyonları devam ediyor.

Ekiplerin gerçekleştirdikleri operasyon kapsamında iki şahıs gözaltına alındı.

Operasyonda ekipler Bonzai, Metamfetamin ve ''FİFİ'' olarak tabir edilen ve piyasaya yeni sürülen uyuşturucu maddeler ele geçirdiler.

Adliyeye sevk edilen şüpheliler kullanıcı oldukları gereçkesiyle Adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108