Bursa'daki Trafik Kazasında Otomobil Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araçla otomobil çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

25 Eylül 2021 Cumartesi 13:33
Bursa'daki Trafik Kazasında Otomobil Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Bursa'da Yenişehir ilçesinde Kuzey Çevre Yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araçla otomobil çarpıştı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Sağlık ve Polis ekiplerine haber verdiler. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve Polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri otomobil sürücüsünün hayatını kaybettiğini belirlediler.

Otomobilde bulunan diğer hafif yaralı şahıs ambulansla Yenişehir Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

banner119
Anahtar Kelimeler:
BursaKazaYenişehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108