Bursa Yenişehir'de Ceviz Ağacından Düşen Şahıs Yaralandı

Bursa Yenişehir'de yaşanan olayda 41 yaşındaki şahıs dallarını budamak için çıktığı ceviz ağacından düşerek yaralandı. Yaralanan adam ambulansla hastaneye kaldırıldı.

12 Ekim 2018 Cuma 17:40
Bursa Yenişehir'de Ceviz Ağacından Düşen Şahıs Yaralandı

Bursa'nın Yenişehir ilçesi Çakıllı Mahallesi'nde ikmaet ettiği öğrenilen 41 yaşındaki şahıs, tarlasında bulunan ceviz ağacının dallarını budamak için çıktığı ağaçta, basmış olduğu dalın kırılması sonucunda 6 metre yükseklikten yere düşerek ağır şekilde yaralandı.

Ağır yaralanan adam olay yerine çağırılan 112 sağlık ekipleri tarafında ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ekipler olayla ilgili olarak soruşturma başlattılar.

banner119
Son Güncelleme: 12.10.2018 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108