Yenişehir'de deprem oldu

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde Kandilli Rasathanesi'nin açıklamasına göre; Bursa'da Yenişehir ilçesinin Afşar Mahallesinin merkezüssü deprem meydana geldi.

22 Ocak 2022 Cumartesi 14:49
Yenişehir'de deprem oldu

Kandilli Rasathanesi'nin açıklamasına göre; Bursa'da Yenişehir ilçesinin Afşar Mahallesinin merkezüssü olduğu deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü 3.5 olarak açıklandı.

Yerin 6,6 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem İznik ilçesindende hissedildi. Depremde ilk belirlemelere göre yıkılan yada zarar gören bir yer olmadığı öğrenildi.

Yenişehir kaymakamının bölgede inceleme yaptığı bildirildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108