Bursa'da Tarihi Eser Satmaya Çalışan 4 Kişi Gözaltına Alındı

Bursa Mudanya ilçesi Tirilye Mahallesinde Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen tarihi eser operasyonunda 4 kişi suçüstü yakalandı.

25 Eylül 2021 Cumartesi 00:11
Bursa'da Tarihi Eser Satmaya Çalışan 4 Kişi Gözaltına Alındı

Bursa'da Mudanya ilçesine bağlı Tirilye Mahallesinde tarihi eser niteliği taşıyan obje ve sikkeleri satmak için müşteri arayan 4 şüpheli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Jandarma ekipleri tarihi eserleri satmak için müşteri arayan şüphelilerden birinin aracında yapılan aramada sikke, obje, yüzük, haç uçlu kolye, üzerinde figürler bulunan kadeh, cam göz yaşı şişesi, tabanca, şarjör ve fişek ele geçirdiler.

Şüpheliler ekipler tarafından gözaltına alındılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108