Bursa'da AVM'de Kaçak Sigara Operasyonu!

Bursa'da AVM'de bulunan bir işyerine düzenlenen kaçak sigara operasyonunda piyasa değeri 30 bin TL olan pipo tütünü, puro ve elektronik sigara ele geçirildi.

12 Ekim 2018 Cuma 17:49
Bursa'da AVM'de Kaçak Sigara Operasyonu!

Bursa'da Nilüfer ilçesindeki bir AVM 'de faaliyet gösteren bir işyerine İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Ekipleri'nce gerçekleştirilen kaçak sigara operasyonunda, işyerinde yapılan aramalarda ekipler piaya değerinin 30 bin TL olduğu belirlenen elektronik sigara, puro ve pipo tütünü ele geçirdiler.

Operasyonda bir kişi gözaltına alındı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108