Bursa'da Ceviz Ağacından Düşen Yaşlı Adam Ağır Yaralandı

Bursa'da İnegöl ilçesi Cerrah Mahallesinde yaşanan olayda ceviz toplamak için çıktığı ağaçta dengesini kaybeden yaşlı adam düşerek ağır şekilde yaralandı.

25 Eylül 2021 Cumartesi 13:47
Bursa'da Ceviz Ağacından Düşen Yaşlı Adam Ağır Yaralandı

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Cerrah Mahallesi kırsalında meydana gelen olayda ceviz toplamak için ağaca çıkan 67 yaşındaki adam dengesini kaybederek düştü.

Ağaçtan düşerek ağır yaralanan yaşlı adam olay yerine sevk edilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırıldı.

Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108