Bayram Öncesi Çöp Konteynırları Temizleniyor

Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler bayram öncesinde, ilçe genelinde başlattıkları temizlik çalışmalarında mahallelerimizdeki çöp konteynerlerini mobil konteyner yıkama ve dezenfekte aracı ile temizliyor.

18 Ağustos 2017 Cuma 11:55
Bayram Öncesi Çöp Konteynırları Temizleniyor

Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürü Orhan ÇALIŞKAN konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Yenişehir'in daha temiz bir kent olması için çalışmalarımızı itinayla sürdürüyoruz. İlçemizde 2012 yılından bu yana belirli aralıklarla çöp konteynerlerini mobil konteyner yıkama ve dezenfekte aracı ile temizleyip dezenfekte ediyoruz. Bu aracımız sayesinde çöp konteynerlerinin yerinde, hızlı, ekonomik ve etkin bir şekilde temizliğini yaparak, koku ve sinek larvası oluşmasını engellemiş oluyoruz. Yerinde, yıkama aracının içine alınan çöp konteyneri, basınçlı-sıcak su ve dezenfekte ilaçlarıyla içi ve dışı yıkanıp dezenfekte ediliyor. 3-4 Dakika süren bu işlem sayesinde şehrin sokak ve caddelerinde bulunan çöp konteynerleri, temiz ve steril hale getirilerek şehrimizin temiz bir çevreye sahip olması sağlanmaktadır” dedi.

YENİŞEHİR BLD

banner119
Son Güncelleme: 18.08.2017 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108