Kurban Pazarı Bayrama Hazırlanıyor

Belediyemiz, yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle, vatandaşlarımızın sağlıklı, hijyenik ve çevre koşullarına uygun ortamda kurban alışverişi yapabilmeleri için gerekli çalışmaları tamamladı.

18 Ağustos 2017 Cuma 11:57
Kurban Pazarı Bayrama Hazırlanıyor

Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürü Orhan ÇALIŞKAN konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Temizlik işleri personelimiz, hayvan pazarında bulunan 20 küçük baş ve 39 büyük baş olmak üzere toplam 59 adet padoğun zemin temizliğini ve dezenfekte işlemlerini yaptı. Kurban satışı yapıldığı sürece temizlik ve dezenfekte çalışmalarımız devam edecek ve hayvan pazarı girişinde kurulmuş olan dezenfekte tüneli marifetiyle, dışarıdan pazara girebilecek hastalık ve mikropların önlenmesi için içeriye giren her aracın sterilizasyonu sağlanacak.

Bayram süresince de ekiplerimiz kontrol ve denetimlerini sürdürecek. Vatandaşlarımızın güvenli ve sağlıklı alışveriş yapabilmeleri, bayramı huzur içinde geçirmeleri için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

YENİŞEHİR BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108