Bursa Gemlik'te Apartmanda Çıkan Yangın Söndürüldü

Bursa'da Gemlik ilçesi Küçükkumla Mahallesinde bir apartmanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

26 Eylül 2021 Pazar 23:02
Bursa Gemlik'te Apartmanda Çıkan Yangın Söndürüldü

Bursa'da Gemlik ilçesine bağlı Küçükkumla Mahallesi Özen Sokak'ta bulunan bir apartmanın zemin katında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda İtfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler kısa sürede dairenin tamamını etkisi altına alan yangına müdahele ettiler.

Çevredeki vatandaşların da yarım ettiği yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Ekipler yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108