Gemlik'te Zabıtadan sıvı yağ denetimi

Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Gemliklilerin hakkını korumak, stokçuluk ve fahiş fiyatlandırmanın önüne geçmek için ilçedeki süpermarketlerde denetim gerçekleştiriyor.

08 Mart 2022 Salı 21:45
Gemlik'te Zabıtadan sıvı yağ denetimi

Geçtiğimiz hafta sonu sosyal medyada yayılan haberlerde, Türkiye’de birkaç haftalık sıvı yağ stoku kaldığı, mevcut sıvıyağların ise fiyatlarının birkaç kat yükseleceği söylentisi ile vatandaşlar marketlere akın etmişti.

Ülkenin her yanında sıvı yağ satın almak için sıraya giren vatandaşlar, kısa sürede market stoklarının bitmesine neden olmuşlardı.

Gemlik’te de hafta sonu marketlerde sıvı yağ satışlarının arttığı görüldü. Gemlik Belediyesi çağrı merkezine gelen ihbarlarda kimi noktalarda stokçuluk yapıldığı kimi noktalarda ise fiyatların etiket ve kasada farklı olduğu ihbarlarını değerlendiren zabıta ekipleri harekete geçti.

Gemlik Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçedeki özellikle süpermarketlerde denetime başladı.

Yüksek fiyatlandırmanın önüne geçmeyi amaçlayan ekipler yağ stok durumları ve satış miktarları hakkında bilgi alıp etiket ve kasa fiyatlarını kontrol ediyor. Denetimler önümüzdeki günlerde devam edecek.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108