Emniyet Müdür Yardımcısı Engin Akpınar Toğrağa Verildi

Bursa'da dün vefat eden Bursa Emniyet Müdür Yardımcısı Engin Akpınar, Gemlik'te düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

05 Şubat 2022 Cumartesi 20:11
Emniyet Müdür Yardımcısı Engin Akpınar Toğrağa Verildi

Geçirdiği beyin kanaması sonucu hastanede tedavi gören ve dün hayatını kaybeden Bursa Emniyet Müdür Yardımcısı Engin Akpınar'ın (49) Gemlik'te düzenlenen cenaze törenine Bursa Valisi Yakup Canpolat, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Gemlik Kaymakamı Hasan Göç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağdemir, Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki ile çok sayıda emniyet, askeri personel ile siyasi parti ve STK temsilcisi katıldı.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce de cenaze dolayısıyla Gemlik ilçe genelinde tedbirleri artırdı.

Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı ve alınan helalliğin ardından bir süre omuzlarda taşınan Akpınar'ın cenazesi, daha sonra cenaze aracı ile yeni mezarlığa götürüldü.

Çok sayıda polis aracının da eşlik ettiği cenaze burada dualarla defnedildi.

Bursa'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube'den sorumlu olan 2'nci Sınıf Emniyet Müdürü Akpınar, 23 Ocak'ta fenalaşarak Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Akpınar, müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108