Bursa'da Semaverden Çıkan Gazdan Zehirlenen Şahıs Öldü

Bursa Mustafakemalpaşa'da 45 yaşındaki şahıs ısınmak için aracının içine koyduğu semaverden çıkan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti.

26 Eylül 2021 Pazar 23:11
Bursa'da Semaverden Çıkan Gazdan Zehirlenen Şahıs Öldü

Bursa'da Mustafakemalpaşa ilçesi Sünlük Mahallesinde sabah saatlerinde yaşanan olayda ilçede köftecilik yapan arkadaşına ulaşamadığı öğrenilen şahıs arkadaşının aracının yanına gitti.

Aracın başına giderek arka kapısını açan şahıs aracın içersinde arkadaşının cansız bedeniyle karşılaştı.

Şahıs durumu 112 Acil Sağlık ve Jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler 45 yaşındaki şahsın hayatını kaybettiğini belirlediler.

Isınmak amacıyla aracına koyduğu semaverden zehirlendiği tahmin edilen şahsın kesin ölüm nedeni otopsi sonrasında belirlenecek.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108