Büyükorhan’a modern pazar

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Büyükorhan’a yapılan kapalı pazar yeri inşaatında sona gelindi.

11 Mart 2017 Cumartesi 13:17
Büyükorhan’a modern pazar

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş ve Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte pazar yeri inşaatında incelemelerde bulundu. Bütünşehir uygulamaları ile farklı ilçelere çeşitli tesisler kazandırmaya devam ettiklerini belirten Başkan Recep Altepe, dağ ilçelerinin bu konuda öncelikli olduğunu söyledi. Göç veren bölgelerin güçlenmesi ve kalkınması yönünde Büyükşehir olarak gereken bölgelere her türlü desteği sağladıklarını anlatan Recep Altepe, onlardan birinin de Büyükorhan olduğunu ifade etti.

Büyükorhan’da yerel yönetimin bir talebi olarak 1500 metrekare alanda kapalı modern bir pazar yerini oluşturduklarını kaydeden Başkan Altepe, çelik kontrüksiyon şeklinde projelendirilen alanın ürün toplama merkezi ve birçok organizasyonun düzenlenebileceği sosyal bir merkez olarak da değerlendirilebileceğini belirtti.

Tamamlandığında bölgenin kaderini olumlu yönde etkileyecek yatırımın yaklaşık 10 gün sonra kullanılabilir hale geleceğini vurgulayan Başkan Altepe, “Çatısı ve çelik aksamlarıyla birlikte her şeyi özenerek yapıldı. Şu anda betonlar atılıyor. İnşallah birkaç gün içinde burası halkımızın kullanımına açılacak. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 11.03.2017 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108