Bursa'da Bardaki Eğlence Kanlı Bitti

Bursa'da, bir barda 'yan bakma' yüzünden çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

11 Mart 2017 Cumartesi 13:33
Bursa'da Bardaki Eğlence Kanlı Bitti

Olay, merkez Nilüfer ilçesinde FSM Bulvarı'ndaki bir barda meydana geldi. Barda tek oturan 39 yaşındaki Mehmet Onat ile yan masada oturan 4 kişi arasında tartışma çıktı. Çıkan münakaşa kısa sürede büyüdü. Kalabalık masada oturanlardan bir şahıs belinden çıkarttığı tabanca ile 39 yaşındaki Mehmet Onat'a 5 el ateş etti.

Göğsünden ve karnından ağır yaralanan Onat yere düştü. Bunun üzerine saldırgan ve 3 arkadaşı bardan çıkarak kayıplara karıştı.


Ağır yaralanan Onat özel bir hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Polis katil zanlısını arıyor. 4 çocuk babası olduğu belirtilen Onat'ın beyaz eşya mağazası olduğu öğrenildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108