Büyükorhan Düğüncüler Köyü'ndeki Bungalov Evlerine Yoğun İlgi

Bursa'da şehrin en uzak noktasına yapılan ve yolu bile olmayan ahşap otel evler büyük rağbet görüyor.

03 Kasım 2021 Çarşamba 09:28
Büyükorhan Düğüncüler Köyü'ndeki Bungalov Evlerine Yoğun İlgi

Büyükorhan ilçesinin Balıkesir sınırında bulunan Düğüncüler köyüne yapılan bungalov evler, şehirden 150 kilometre uzaklıkta ormanların içinde bulunuyor.

Yolu olmayan bungalov evler, muhteşem manzaları sebebiyle çok sayıda ziyaretçiyi kendine çekiyor. Aliova çayının kenarında bulunan bungalov evlerde Türkiye'nin her yerinden ziyaretçileri kalıyor.

Vatandaşlar yaz ve kış ayrı güzelliği olan evlerde kalmak için günler öncesinden randevu alıyor.

Bungalov evlerde kalmaktan büyük keyif aldıklarını ifade eden ziyaretçiler, "Burasını ismini duyup geldik. Şehirden çok uzakta, düzgün yolu bile yok, ama buraya geldiğimize değdi. Ormanların içinde muhteşem havası var. Yanından dere akıyor ve kaplıca havuzları var. Burayı doğa tutkunu herkesin görmesini tavsiye ederiz" dedi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 03.11.2021 09:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108