Bursa Büyükorhan'da Traktörle Otomobil Çarpıştı

Bursa Büyükorhan'da meydana gelen kazada traktör ve otomobil çarpıştı. Çarpışmada otomobille çarpışan traktör takla atarken traktör sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

04 Ekim 2018 Perşembe 20:18
Bursa Büyükorhan'da Traktörle Otomobil Çarpıştı

Bursa'nın Büyükorhan ilçesi Yenice Köyü yakınında yaşanan olayda, otomobile ve karşı şeritten gelen traktör çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle traktörün sürücüsü hafif yaralanırken, otomobil ve traktörde büyük hasar meydana geldi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108