Bursa Büyükorhan'daki Kablo Hırsızları Yakalandı

Bursa Büyükorhan'da faalitet gösteren bir maden firmasına ait olan ve 250 lira değerindeki kabloları çalan hırsızlar çaldıkları kablolarla suçüstü yakalandılar.

30 Eylül 2018 Pazar 21:12
Bursa Büyükorhan'daki Kablo Hırsızları Yakalandı

Bursa'nın Büyükorhan ilçesi Demirler Mahallesi'nde bulunan bir maden işletmesine ait olan değeri ortalama 250 bin lira olan 3 bin 200 metre civarında kabloları çalan hırsızların çaldıkları kabloları Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen takipleri sonucunda araziye gömdükleri anlaşıldı. Takip sonucunda çalınan kabloları bulan ve gömüldüğü yerde pusuya yatan Büyükorhan Jandarma Komutanlığı ekipleri gece saat 02.00 sıralarında çalarak araziye gömmüş oldukları kabloları almak için gelen 3 hırsızı suçüstü yakaladılar.

Suçüstü yakalanarak gözaltına alınan 3 şahıs Jandarma Komutanlığı'nda gerçekleştirilen işlemlerinin ardından Orhaneli Adliyesi'ne sevk edildiler. Çalınan 250 bin lira değerindeki kablo ise maden işletmesi yetkililerine teslim edildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108