Bursa İnegöl'de Aynı İşyerinde Çalıştığı Arkadaşını Bıçaklayarak Öldürdü

Bursa İnegöl'de bir şahıs aynı işyerinde çalıştığı belirtilen arkadaşını eşine yakınlaşmaya çalıştığı iddaasıyla herkesin gözü önünde bıçaklayarak öldürdü.

04 Ekim 2018 Perşembe 21:27
Bursa İnegöl'de Aynı İşyerinde Çalıştığı Arkadaşını Bıçaklayarak Öldürdü

Bursa'nın İnegöl ilçesi Sinanbey Mahallesi Kamer Sokak'ta sabah 07.30 saatlerinde yaşanan olayda, N.Ç isimli şahıs bir gece önce tartıştığı belirtilen ve aynı işyerinde çalıştığı öğrenilen arkadaşının evine gitti. Elinde bıçakla aşağıya inen diğer şahısevine gelen iş arkadaşını göğsünden 3 defa bıçakladı. N.Ç göğsünden aldığı 3 bıçak darbesiyle olay yerinde hayatını kaybetti.

Arkadaşını bıçaklayarak öldüren şahıs polis ekipleri tarafından yaklanarak gözaltına alındı. Olay yerinde hayatını kaybeden şahsın cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, ekipler olayla ilgili olarak soruşturma başlattılar.

banner119
Son Güncelleme: 04.10.2018 21:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108