Bursa'da 10 Asker Yemekten Zehirlendi

Bursa'nın Büyükorhan ilçesinde, yedikleri akşam yemeğinden zehirlenen 10 asker hastaneye kaldırıldı.

26 Haziran 2017 Pazartesi 09:57
Bursa'da 10 Asker Yemekten Zehirlendi

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden alınan bilgiye göre, Büyükorhan İlçe Jandarma Komutanlığında yedikleri akşam yemeğinden sonra rahatsızlanan 10 asker, 112 acil servis ekiplerince Bursa'daki Çekirge Devlet Hastanesine getirildi.  

Bulantı ve kusma şikayeti olan askerlere gerekli müdahalede bulunulduğu, genel sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

İlçedeki bir lokantadan temin edilen ve askerlerin akşam yemeğinde yedikleri "kıymalı yumurta, mantar çorbası, bulgur pilavı ve yoğurt"tan gerekli tetkikler için örnekler alındığı öğrenildi.

Öte yandan, tedavileri tamamlanan bazı askerlerin taburcu edildiği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108