Yenişehir'deki kapalı pazar yeri projesi için yıkım başladı

Yenişehir'de, kapalı pazar yeri, düğün salonu, otopark ve dükkanlardan oluşacak proje için yıkım çalışmaları başladı.

15 Mayıs 2017 Pazartesi 15:59
Yenişehir'deki kapalı pazar yeri projesi için yıkım başladı

Eski garajın bulunduğu 8 bin metrekarelik alanda inceleme yapan Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, proje alanını, belediye birim amirleriyle birlikte inceledi.

Çelik, yaptığı açıklamada, proje bittiğinde Yenişehir'n çok güzel bir yatırıma kavuşacağını söyledi.

Projeyi 2 yıl içinde bitirip Yenişehir'e kazandıracaklarının altını çizen Çelik, "Buraya, Yenişehir'in yıllardır özlemi içinde bulunduğu bir kapalı pazar yeri yapılacak. Pazarcı esnafımız büyük sıkıntıdan kurtulurken, Yenişehirli vatandaşımız da çok nezih bir ortamda pazar alışverişini yapabilecek. Kapalı pazar yerinin altına 400 araçlık otopark yapıyoruz. Otoparkta, pazarcı esnafımız araçlarını park ederken, pazara gelen vatandaşlarımız da araçlarını park etme imkanı bulacaklar.

Bunların dışında proje içinde bin 600 metrekarelik 2 adet düğün salonu yapımı var. Biri açık, biri kapalı olacak düğün salonları, Yenişehir'in büyük bir eksiğini daha giderecek. Açık olarak yapacağımız düğün salonunda, konser, tiyatro gibi etkinlikler de yapılacak. Ayrıca buraya 20 adet dükkan da yapıyoruz. Bu dükkanların içinde kuaför, çiçekçi, kıraathane gibi vatandaşımıza hizmet verecek esnaflarımız da bulunacak. Yenişehir'imize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

Çelik, proje maliyetinin yaklaşık 25 milyon lira olduğunu sözlerine ekledi.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108