Yenişehir'de muhtarlık seçimi

Yenişehir ilçesinde, 100. Yıl Mahallesi Muhtarı Yusuf Aydın'ın geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetmesi üzerine 4 Haziran'da muhtarlık seçimi yapılacak.

02 Haziran 2017 Cuma 10:27
Yenişehir'de muhtarlık seçimi

Muhtar Aydın'ın, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetmesi üzerine 4 Haziran Pazar günü ara seçim kararı alındı.

7 adayın yarışacağı muhtarlık seçimlerinde adaylardan İlknur Ak, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Yenişehir'de kadın muhtarların sayısının çok daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden 100. Yıl Mahalle Muhtarlığı'na talip oldum.

Ayrıca aday olmakla, kadınlara örnek olmayı ve onları teşvik etmeyi amaçladım. Muhtar seçilirsem 100. Yıl Mahallesine bugüne kadar yapılan hizmetlerin çok daha fazlasını yapmak için çalışacağım." dedi.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108