Yenişehir'de Miniklerden polislere anlamlı ziyaret

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, anaokulu öğrencileri, yaşanan hain saldırıların ardından polis amcalarına taziye ziyaretinde bulundu.

24 Aralık 2016 Cumartesi 00:00
Yenişehir'de Miniklerden polislere anlamlı ziyaret
Anaokulu öğrencileri, Emniyet Müdürü Bülent Albayrak ve polisleri ziyaret etti. Ziyarette minik öğrencilerin hazırladığı sürpriz emniyet mensuplarını duygulandırdı. Polis amcaları için şiirler yazan, resimler çizen anaokulu öğrencileri, pasta da kesti. Emniyet Müdürü Bülent Albayrak, “Minik öğrencilerimizin yapmış olduğu bu ziyaret bizleri çok mutlu etti. Başta öğretmenlerimize, öğrencilerimize olmak üzere toplum her kesiminden bizi ziyaret eden herkese teşkilatımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 24.12.2016 17:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108