Yenişehir'de futbol turnuvası

Yenişehir Kaymakamlığı tarafından düzenlenen "15 Temmuz Şehitleri Kupası" futbol turnuvasının şampiyonu BUSKİ takımı oldu.

17 Mayıs 2017 Çarşamba 23:28
Yenişehir'de futbol turnuvası

Yenişehir Spor Kompleksi'nde düzenlenen turnuvanın final maçı BUSKİ ile Milli Eğitim takımları arasında oynandı.

Gazeteci Nihat Bıçak'ın yönettiği final maçı büyük çekişmeye sahne olurken maç 3-1 BUSKİ'nin üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın ardından gerçekleşen ödül töreninde konuşan Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, 15 Temmuz'un unutulmaması ve unutturulmaması gerektiğini vurgulayarak, tüm şehitleri minnet ve saygıyla andığını söyledi.

Futbolcuları centilmence mücadelelerinden dolayı kutlayan Kaymakam Seyitoğlu, şampiyon olan BUSKİ takımını da tebrik etti.

Turnuvaya desteklerinden ötürü Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Nazif Tuna'ya teşekkür eden Seyitoğlu, eylül ayından sonra yeni bir kurumlar arası futbol turnuvası düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

Turnuvaya katılan tüm takım oyuncularına madalya, turnuvaya katkıda bulunan kişilere de plaket hediye edilirken şampiyon BUSKİ takımı, kupayı Seyitoğlu'nun elinden aldı.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108