Yenişehir Belediye Meclisi toplandı

Bursa'nın Yenişehir Belediye Meclisi’nin mart ayı toplantısı yapıldı.

06 Mart 2017 Pazartesi 20:04
Yenişehir Belediye Meclisi toplandı

Meclis toplantısında bir aylık çalışmalar hakkında meclise bilgi veren Belediye Başkanı Süleyman Çelik, “lt yapı çalışmalarında artık sona geldik. Bazı mahallelerimiz kalan çok az kısımların da tamamlanması ile artık üst yapı çalışmalarımız başlayacak. 62 bin 500 metrekare parke taş ihalemizi yaptık.

Bu yaz yapacağımız sıkı bir çalışma ile üst yapımız da tamamen tamamlanacak Şu an İznik yolunu trafiğe kapattık. Burada yapacağımız yağmur suyu gideri çalışması 2 hafta içinde bitecek ve tamamen asfaltını döküp yolu öyle hizmete açacağız. Hastane inşaatına ilk kazma vuruldu. Yakın zamanda temeli atılacak.

Bu arada mezbahada da sona gelindi. Kent meydanı projemiz de bitme aşamasında. Yakında bu projeyi kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108