Tarım A.Ş. köylünün imdadına yetişti

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Tarım A.Ş, Yenişehir ilçesine bağlı Kıblepınar köyüne süt soğutma tankı hibe etti. 

28 Aralık 2016 Çarşamba 16:13
Tarım A.Ş. köylünün imdadına yetişti
Yenişehir’in en yüksek ve el değmemiş topraklarına sahip olan Kıblepınar köyündeki süt üreticilerinin eksikliğini hissettiği 1 ton kapasiteli soğutma tankı Tarım A.Ş. tarafından temin edilerek köye hibe edildi. Süt tankının tesliminde konuşan TARIM A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bektaş, " Belediye Başkanımız Süleyman Çelik, Kıblepınar'ın bu yöndeki talebini bize iletti. Biz de Başkanımız Recep Altepe'ye konuyu anlattık. Başkanımızın talimatıyla bu mahallemizin bu eksiğini gidermiş olduk. Üniversitemiz tarafından burada organik tarım yapılması için araştırma yürütülüyor. Bu araştırmayla neler yapılabileceği belirlenince Büyükşehir Belediyesi gerekli desteği vereceğiz" diye konuştu.

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, ilçenin ziraî potansiyelinin önemine işaret ederek, Tarım A.Ş’ye teşekkür etti.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108