Bursa Yenişehir Devlet Hastanesi'nde Silahlı Saldırı!

Bursa Yenişehir Devlet Hastanesi'nde silahlı saldırı yaşandığı haberi bildirilirken, hastanenin acil servisinde yaşanan saldırıda 2 kişinin öldüğü ve çok sayıda yaralı olduğu belirtildi.

31 Ağustos 2018 Cuma 18:12
Bursa Yenişehir Devlet Hastanesi'nde Silahlı Saldırı!

Bursa'nın Yenişehir Devlet Hastanesi'nde iki aşiretin karıştığı belirtilen silahlı saldırıda, iki çiftlik çalışananlarının yan bakma meselesi yüzünden çıktığı gelen haberler arasında.

Yaşanan silahlı saldırı olayında deyim yerindeyse Yenişehir ilçesi karıştı. Yaralıların kaldırıldıkları Yenişehir Devlet Hastanesi'ndede devam ettiği bildirilirken, Polis ve Jandarma olayları yatıştırmak için havay ateş açmak zorunda kaldı.

Bursa'dan Çevik Kuvvet takviyesi gönderildiği ve olayların yatışması için Polis ve Jandarma'nın yoğun çaba harcadığı edilinilen bilgilerden.

Olayın Bilecik Yenişehir yolunda saat 16.00 sularında iki grup arasında yan bakma meselesi yüzünden çıktığı bildirildi. Tarafların satırlarla ve sopalarla birbirine girdiği ve grupların yaralıların kaldırıldığı Yenişehir Devlet Hastanesi önündede devam ettikleri bildirildi.

Polis ekipleri kavga eden iki grubu yatıştırmak için önce sözlü uyarıda bulunurken sonrasındaysa havaya ateş açmak zorunda kaldı.

banner119
Son Güncelleme: 31.08.2018 18:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108