100. Yıl Mahallesi'nde muhtarlık saçimi

Bursa'nın Yenişehir ilçesi 100. Yıl Mahallesi'nde gerçekleştirilen muhtarlık ara seçiminde yarışı, 478 oy alan Nasuh Aydın kazandı.

05 Haziran 2017 Pazartesi 10:19
100. Yıl Mahallesi'nde muhtarlık saçimi

Eski muhtar Yusuf Aydın'ın geçirdiği rahatsızlık sonucu 27 Nisan'da hayatını kaybetmesi nedeniyle 100. Mahallesi'nde muhtarlık ara seçimi gerçekleştirildi.

Seçimde, Yusuf Aydın’ın kardeşi Nasuh Aydın ile 7 aday yarıştı. Bin 262 seçmeni olan mahallede 478 oy alan Nasuh Aydın 100. Yıl Mahallesi’nin yeni muhtarı seçildi. Aydın, sonuçların belli olmasının ardından yaptığı açıklamada, mahalle halkına teşekkür etti.

Nasuh Aydın, şunları söyledi:

"Ağabeyim Yusuf Aydın’ın hayatını kaybetmesi nedeniyle mahallemizde muhtarlık seçimi yapıldı. Gerçekten çok güzel bir seçim oldu. Seçimde aday olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bana oy veren vermeyen tüm mahalle sakinlerimize çok teşekkür ediyorum. Ağabeyim Yusuf Aydın’ın yolundan gideceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Daha önce de belirttiğim gibi, telefonum 24 saat açık. 24 saat halkımızın hizmetindeyim. Amacım, mahallemizi çok daha güzel hizmetlere kavuşturabilmek."

AA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Nasuh Aydın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108