Sokak Modasında Militer Adımlar

Tergan, 2017-18 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda militer trendini, sezon modası olan armalar ve yıldız detaylarıyla yorumluyor. Sadece kamuflajdan ibaret olmayan militer trendi, sezon boyunca yükselişine devam ederken, her kıyafetle zahmetsiz bir uyum yakalıyor.

18 Ekim 2017 Çarşamba 21:20
Sokak Modasında Militer Adımlar

Tergan, sezon koleksiyonunda askeri görünümden hoşlananları mutlu edecek sneaker tasarımlarına yer veriyor. Sokak modasının yeniden yorumlandığı Tergan’ın koleksiyonunda yer alan militer konseptli sneakerlar, sezonun hit ayrıntısı olan yüksek tabanlar ve armalarla detaylandırılıyor.

Renk seçeneklerinin yanı sıra, sezonun çeşitlendirilebilen tarzlarını yaratan militer sneakerlar, süet dokularıyla da adeta dile geliyor.

www.tergan.com.tr

FASELİS

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108