Ankara 2017 Milli Pul Sergisi 19 Ekimde Açılıyor

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.) ile Türkiye Filateli Dernekleri Federasyonu işbirliğiyle “Ankara 2017 Milli Pul Sergisi” düzenlenecek. Türk filatelisinin tanıtımı, yaygınlaştırılması ve yeni koleksiyonerler yetişmesine katkı sağlanması amacıyla gerçekleştirilen sergi, 19-29 Ekim 2017 tarihleri arasında “Anafartalar Mahallesi Altınsoy Caddesi No: 3 Sıhhiye/ANKARA” adresindeki CerModern sergi alanında ziyaret edilebilecek.

18 Ekim 2017 Çarşamba 21:23
Ankara 2017 Milli Pul Sergisi 19 Ekimde Açılıyor

Ankara 2017 Milli Pul Sergisi’nin açılacağı 19 Ekim 2017 tarihinde içerisinde 3 TL bedelli özel gün zarfı ile yurt içi 1,80 TL ve yurt dışı 3,70 TL bedelli seri numaralı pul baskılı posta kartının bulunduğu portföy 15 TL bedelle satışa sunulacak. Aynı gün sergi alanında mesai saatleri içerisinde “2017 Milli Pul Sergisi 19.10.2017 ANKARA” ibareli özel gün zarfına ait özel tarih damgası kullandırılacak.

Söz konusu filatelik ürünler sergi alanı, PTT işyerleri, www.filateli.gov.tr adresi ve filateli cep uygulamasından edinilebilecek.

Sergi çerçevesinde 5 farklı Ankara görselinden oluşan toplam 5 bin adet posta kartı ziyaretçilere ve öğrencilere ücretsiz dağıtılacak.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108