Sığınaktaki Ukraynalı çocuklardan "Kiev" şarkısı

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de sığınaklarda saklanan çocuklar “Kiev’im Benim” şarkısını söyledi.

01 Mart 2022 Salı 10:05
Sığınaktaki Ukraynalı çocuklardan "Kiev" şarkısı

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarının 6’ncı gününde çatışmalar tüm şiddetiyle devam ediyor. Saldırıların yoğunlaştığı başkent Kiev’de halk, sığınaklarda bombardımanların durmasını bekliyor.

Sığınaklarda saklanan çocuklar, bir araya gelip şarkı söyleyerek morallerini yüksek tutmaya çalışıyor. Kiev’de bulunan sığınaktaki çocukların "Kiev’im benim" şarkısını söyledikleri video izleyenleri duygulandırdı.

Çocuklar, "Seni nasıl sevmeyeyim Kiev’im benim. Çiçekler gözlerimize bakarken kalbimi onlara veriyorum. Seni nasıl sevdiğimi anlatsınlar" sözleri bulunan şarkıyı söyleyerek savaşı birkaç dakikalığına da olsa unutmaya çalıştı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108