Piton Yılanı Cinsel Organını Isırdı!

Tayland'ın başkenti Bankgok'ta meydana gelen olayda 45 yaşındaki adam ihtiyacını gidermek için girdiği evinin tuvaletinde bulunan bir piton yılanı tarafından cinsel organından ısırıldı.

09 Kasım 2018 Cuma 20:38

Tayland'ın başkenti Bankgok'ta yaşanan olayda, tuvalete giren adam ihtiyacını giderirken 3 metrelik piton yılanı tarafından cinsel organından ısırıldı. Piton yılanının ısırmasıyla cinsel organında acı hissetiğini ve o acıyla yılanı farkederek iki eliyle tutarak etkisiz hale getirdiğini belirten 45 yaşındaki adam vakit kaybetmeden hastaneye gitti.

Hastanede piton yılanının ısırdığı cinsel organına 15 dikiş atıldığı öğrenilen adam yaptığı açıklamada; evinde bulunan başka bir tuvalette de yaklaşık 2 ay kadar öncede yılan gördüğünü ve o tuvaleti kullandığını fakat, tuvalet giderlerinin birbirine bağlı olacağını tahmin etmediğini söyledi.

Olayı haber alan kurtarma ekiplerinin eve gelerek adamı ısıran piton yılanını etkisiz hale getirerek doğaya bıraktıkları belirtilirken, edinilen bilgilere göre olayın yaşandığı Tayland'ta yılanların oldukça yaygın olduğu ve 2016 yılında başka bir kişinin yine tuvalette piton yılanı tarafından ısırıldığı bildirildi.

Piton yılanı tarafından ısırılan şahısların cinsel organlarında kalıcı herhangi bir hasar oluşmadığı ve sadece Bankgok'ta geçtiğimiz yıl 35 bin yılanın yakalandığı ve bir çoğunun zehirsiz olduğu açıklandı.

banner119
Son Güncelleme: 09.11.2018 21:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108