Sivas Suşehrindeki Operasyonda 4 Kilo Eroin Ele Geçirildi!

Sivas Suşehri ilçesinde polis ekiplerinin düzenlemiş olduğu operasyonda Bursa plakalı E.K. yönetimindeki bir otomobilin bagajında bulunan yedek lastik içerisinden 4 kilo 659 gram eroin çıkardı.

09 Kasım 2018 Cuma 20:42
Sivas Suşehrindeki Operasyonda 4 Kilo Eroin Ele Geçirildi!

Sivas Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Suşehri Emniyet Müdürlüğü ekipleri D-100 Karayolunun Suşehri ilçesine girişinde yol kontrol uygulaması gerçekleştirdiler. Yapılan yol kontrol uygulamasında bir çok arabayı teftiş ederken E.K. yönetiminde Bursa plakalı bir araç dikkatlerden kaçmadı.

Şüphe çeken aracı durduran polis ekipleri araç içinde ve sürücüde arama yapıldı. Otomobilde yapılan aramada bagaj kısmında bulunan yedek lastik içerisinde koli bantlarına sarılı bir şekilde 4 kilo 659 gram eroin bulundu. 

Polis sürücü E.K. ve araçta bulunan diğer arkadaşı H.B.'yi göz altına aldı. Şüpheli şahısların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. 

banner119
Son Güncelleme: 09.11.2018 21:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108