Fulden Uras meme kanseri hastalığına yakalandı

Türkiye'nin en ünlü ve başarılı sanatçıları arasına yer alan Fulden Uras meme kanseri hastalığına yakalandı. 10 yılda 11 defa ameliyat olan Fulden Uras sevenlerinden dua istedi.

02 Eylül 2018 Pazar 19:12
Fulden Uras meme kanseri hastalığına yakalandı

Fulden Uras'a rutin kontrollerini yaptırmak için gittiği hastanede mem kanseri teşihisi konuldu. Koyulan teşhisle sağ göğsünün tamamı sol göğsünün ise bir kısmı alınacak olan Fulden Uras sevenlerinden kendisi için dua etmelerini istedi.

Göğsünde bulunan kitleler yüzünden zor günler geçiren Fulden Uras 10 yılda toplamda 11 defa ameliyat oldu. Göğsündeki kitlelerden ötürü sürekli olarak kontrole giden Fulden Uras'a son gittiği kontrolde meme kanseri teşhisi konuldu.

'BÜYÜK BİR AMELİYATA GİRECEĞİM DUALARINIZI BEKLERİM'

"Bu bir emar görüntüsü, Çoğu kadının kabusu. Korktuğu yüzünden çektirmeye çekindiği, bazen çok geç kaldığı bir emar görüntüsü. Yaklaşık 10 senedir 8 sağ meme 3 sol meme olmak üzere 11 ameliyat geçirdiğim kendi emarım bu gördüğünüz. Pazartesi günü saat 14 sıralarında her iki meme de de görünen kitlelerimden kurtulacağım. Çok geciktirdim, çok erteledim taa ki bıçak kemiğe dayanana kadar. Yine de şükrediyorum dönülmez bir yerde değilim. Herkes yanımda kardeşlerim, dostlarım, kardeş yerine koyduklarım, canım kadar sevdiğim 12 senelik hayat arkadaşım büyük destekler.

banner119
Anahtar Kelimeler:
Meme KanseriFulden Uras
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108